Întrebări frecvente

1) Există o vinietă ecologică valabilă în toată Europa?

Din păcate nu, fiecare stat are propria vinietă. De exemplu, vinieta germană nu poate fi utilizată în Franța.

 

2) Am nevoie cât mai repede posibil de o vinietă ecologică, ce pot să fac?

Livrarea vinietei germane durează de obicei 7 zile. Totuși, putem să trimitem vinieta direct în Germania (de exemplu la hotelul la care stai) în 1-4 zile.

Livrarea vinietelor franceză și austriacă durează până la 14 zile, dar putem să-ți trimitem confirmarea de achiziție după emiterea bulinei. Această confirmare înlocuiește fără probleme vinieta ecologică. În timpul care durează până vei primi bulina prin poștă trebuie doar să tipărești confirmarea și să o ții în mașină.

Dacă ai întrebări sau solicitări speciale, nu ezita să ne contactezi, fie telefonic sau prin email. Te vom ajuta cu plăcere.

 

3) Am cumpărat o mașină din Germania care deja are vinieta ecologică. Am un număr de înmatriculare nou, am nevoie și de o vinietă nouă?

Da, ai nevoie. Fiecare bulină emisă este asociată unui anumit număr de înmatriculare. Poți să comanzi cu ușurință noua bulină aici.

 

4) Am nevoie de o vinietă ecologică când călătoresc în Dresda sau Hamburg?

Nu, totuși Germania pregătește zone ecologice și în Dresda și Hamburg. Astfel, chiar dacă în prezent nu ai nevoie de o vinietă ecologică, îți recomandăm să-ți cumperi totuși. Ai nevoie de ea în vecinătatea Berlinului și în multe alte orașe germane, precum München, Köln și Düsseldorf.

 

5) Am nevoie de vinietă ecologică pentru mașina personală când călătoresc în Austria?

Obligația se aplică doar vehiculelor din categoria N. Nu trebuie să deții bulina ecologică în Austria atât timp cât călătorești cu mașina personală (grupa M1), cu autobuzul (grupa M2 și M3) sau cu motocicleta (grupa L). Pentru toate celelalte vehicule este opțional, dar ne va face plăcere să emitem vinieta pentru tine.

 

6) Ce este Plakette Albastră în Germania și pot să o comand pe site?

Nu, nu poți. Acest tip de vinietă nu a fost niciodată aprobat în Germania. Găsești mai multe informații aici. Totuși, pentru a călători în Germania ai nevoie de Vinieta Verde.

 

7) Cum este cu interzicerea vehiculelor diesel în Germania?

Găsești mai multe informații aici.

 

8) Toate informațiile de pe site sunt actualizate?

Da. Permanent verificăm noile prevederi și actualizăm conținutul siteului.

 

9) Ce este valabilitatea vinietei ecologice?

Bulina are valabilitate pe viață.

 

10) Pot să anulez comanda?

Da, poți să anulezi comanda înainte ca bulina să fie realizată și vei primi toți banii înapoi. Bulinele ecologice sunt produse particularizate. Fiecare vinietă este tipărită cu numărul de înmatriculare al clientului. Având în vedere că vinieta nu poate fi utilizată pentru orice altă mașină, nu poți să anulezi comanda sau să returnezi vinieta după ce a fost realizată. Te rugăm să consulți Termenii și Politica de Rambursare.

 

11) Aș vrea să comand mai multe buline pentru firma mea, este posibil? Pot să le comand pe toate odată?

Da, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected] - menționează pentru câte mașini ai nevoie de vinietă și te rugăm să ne trimiți o fotografie sau o copie scanată a documentelor de înmatriculare. Imediat îți vom trimite detalii despre plată.

 

12) Unde pot să comand bulina ecologică?

Poți să comanzi bulina direct pe siteul nostru!

Bulina ecologică Germania - comandă acum

Bulina ecologică Austria - comandă acum

Bulina ecologică Franța - comandă acum