Interzicerea vehiculelor pe motorină în Berlin

Interzicerea vehiculelor pe motorină în Berlin

Conform Curții Administrative din Germania, mașinilor vechi pe motorină nu le este permis accesul în anumite părți și străzi ale Berlinului. În plus, Berlin a redus limita maximă de viteză pentru toate mașinile la 30 km/h pe multe secțiuni.

Care părți din Berlin sunt afectate de restricții?

Din august 2019, mașinilor pe motorină cu un standard de emisii mai mic de Euro 6 le-a fost interzis accesul pe 8 drumuri importante din centrul orașului, respectiv: Alt-Moabit, Brückenstraße, Friedrichstraße, Hermannstraße, Leipziger Straße, Reinhardstraße, Silbersteinstraße și Stromstraße. Prin urmare, interzicerea mașinilor pe motorină încă nu se aplică pe tot teritoriul Berlinului.

Din august 2019, limita maximă de viteză pentru toate mașinile, NU DOAR cele pe motorină, a fost redusă la 30 km/h în peste 30 de secțiuni. Acestea includ Danziger Straße, Müllerstraße, Kaiser-Friedrich-Straße, Spandauer Damm și Tempelhofer Damm.

Când va începe interdicția?

Din august 2019, au intrat în vigoare restricțiile pentru mașinile pe motorină care intră în locurile menționate mai sus. În plus, din aceeași lună, viteza maximă a fost redusă la 30 km/h pentru toate vehiculele, indiferent de tipul de motor.

 

Ce mașini sunt afectate de interdicție?

Restricțiile se aplică autoturismelor și camioanelor pe motorină germane și străine care nu se încadrează în standardele Euro 6. Rezidenții, livrările de marfă, vehiculele de întreținere, mașinile de poliție, ambulanțele, mașinile de pompieri etc. sunt deocamdată excluse.

Obține indicații de orientare

arată opțiuni ascunde opțiuni

COMANDĂ-ȚI BULINA AICI

Ia-ți Bulina Ecologică cu livrare GRATUITĂ.