Zone Verzi Austria

LISTA CU ZONELE CU EMISII REDUSE DIN AUSTRIA

La fel ca în Germania, Austria a introdus câteva zone ecologice, care treptat au permis accesul doar vehiculelor mai prietenoase cu mediul. Unele zone au fost deja introduse din 2012, ex. împrejurimile Vienei, în timp ce altele au apărut în 2014. Să aruncăm o privire asupra listei cu zonele ecologice din Austria, incluzând și data implementării acestora și tipurile de vehicule cărora le este restricționat accesul.

Ai un vehicul din categoria N? Pentru a intra în următoarele zone ecologice vehiculele trebuie marcate cu vinieta ecologică, altfel poți să primești o amendă de până la 2180 EUR.

Austria implementează treptat zonele cu emisii reduse, astfel încât este posibil să existe și alte zone care nu sunt menționate în listă.

În prezent, nu există indicatoare rutiere în Austria care să marcheze zonele, astfel că recomandăm să parcurgi ruta aleasă pentru a o compara cu harta zonelor cu emisii reduse înainte să călătorești în Austria. În orice caz, pentru siguranță, poți să cumperi bulina ecologică acum – are valabilitate nelimitată.

Zonele Verzi Austria - Harta

Obține indicații de orientare

arată opțiuni ascunde opțiuni

COMANDĂ-ȚI BULINA AICI

Ia-ți Pickerl pentru Viena, Stiria și alte orașe. Livrare GRATUITĂ.