Zona ecologică Lille

ZONA VERDE LILLE

Tip de vinietă ecologică necesar în Lille: CritAir 4 sau 3 și superior

CritAir sticker France

 

Poți să afli mai multe informații despre tipurile de buline ecologice din secțiunea Tipuri de Buline Ecologice.

 

Zona cu emisii reduse din Lille

În afară de Paris, zonele cu emisii reduse au fost introduse în Lille și alte orașe. De la 1 aprilie 2017, șoferii de mașini străine au nevoie de bulina ecologică pentru a intra în Lille. Aceasta este așa-numita zonă de urgență cu emisii reduse (ZPA), care intră în vigoare în cazuri de condiții excepționale de emisii mari.

La fel ca în Germania, Austria și alte țări europene, Franța încearcă să îmbunătățească mediul și calitatea vieții cetățenilor din orașele mari.

 

Harta zonei cu emisii reduse din Lille

Obține indicații de orientare

arată opțiuni ascunde opțiuni

Valabilitatea zonelor cu emisii reduse din Lille

Când limitele sunt depășite, accesul va fi permis probabil doar vehiculelor cu bulină ecologică valabilă Crit'Air E, 1, 2 și 3. Vehiculelor cu vinietă inferioară le va fi interzis accesul.

 

Zonele Ecologice Se Aplică Șoferilor Străini

Dacă călătorești în zona activată cu emisii reduse fără bulină vei plăti o amendă de 68 € (aproximativ 322 RON), care poate crește până la 375 € (aproximativ 1774 RON) în cazul plății întârziate.

Cu mașina în Lille

Călătorești în Lille cu mașina?

De la 1. 4. 2017, mașinile străine trebuie marcate cu bulina ecologică “crit'air”. Această așa-numită zonă de urgență cu emisii reduse intră în vigoare de fiecare dată când nivelul smogului crește simțitor. Doar vehiculelor cu bulina crit'air din clasele E, 1, 2 și 3 cel mai probabil li se va permite accesul în zona activată cu emisii reduse. Există 6 tipuri de buline în Franța care demonstrează cât de mult este implicat vehiculul în poluarea aerului. 

Zona cu emisii reduse din Lille include 12 municipalități: Lille, Hellemmes, Lambersart, Lezennes, Lomme, La Madeleine, Marcq-en-Baroeul, Marquette-Lez-Lille, Mons-en-Baroeul, Ronchin, Saint-André-lez-Lille și Lille Sequedin. Interdicțiile și restricțiile nu se vor aplica pe drumurile principale A1, A22, A25, N227 și D652.

Comandă bulina ecologică pentru a intra în Lille și ai livrare gratuită!

Bulina are valabilitate nelimitată și trebuie lipită în colțul din dreapta jos al parbrizului.

CĂLĂTOREȘTI ÎN LILLE CU MAȘINA?

Ia-ți Crit Air pentru Lille, Paris și alte orașe. Livrare GRATUITĂ.