Zona ecologică Limburg

Vinietă ecologică necesară în Limburg: verde

Green Badge Bremen

 

Poți să afli mai multe informații despre tipurile de buline ecologice din secțiunea Tipuri de Buline Ecologice.

 

Data introducerii zonelor ecologice în Limburg

  • din 1.2.2018 – accesul permis doar vehiculelor cu vinietă ecologică verde

 

Harta zonei cu emisii reduse din Limburg

Obține indicații de orientare

arată opțiuni ascunde opțiuni

 

Zona verde din Limburg, Germania

Limburg este unul dintre cele mai încărcate orașe germane în ceea ce privește oxizii de nitrogen și alți poluanți produși în special de traficul greu și vehiculele mai puțin prietenoase cu mediul. Scopul zonei cu emisii reduse este prevenirea accesului vehiculelor care emit concentrații mari de oxizi de nitrogen și astfel afectează sever calitatea aerului. Restricțiile se aplică mașinilor și camioanelor. Prin urmare, din 1 februarie 2018, doar mașinile germane și străine cu bulina verde valabilă și clasa cea mai strictă pot să intre în oraș.

Care sunt tipurile de vehicule afectate de această decizie?

Obligația de a deține vinieta ecologică se aplică atât autoturismelor germane, cât și celor străine (M1); rulotelor (M1); auto-rulotelor (M1); minibusurilor (M2); autobuzelor (M3); furgonetelor (N1); camionetelor (N2); camioanelor (N2) și tirurilor (N3).

 

Cu mașina în Limburg

Călătoriți cu mașina în Limburg?

Din 1.2.2018, accesul în Limburg atât al mașinilor germane, cât și străine este permis doar cu condiția ca bulina verde să fie lipită pe parbriz. Accesul este permis prin urmare doar vehiculelor cu cel mai mic impact asupra poluării aerului și care se încadrează în clasele de emisii Euro 4 (motorină) sau Euro 1 (benzină). Nerespectarea acestor reguli se pedepsește în Germania cu amendă de 80 €. Zona cu emisii reduse din Limburg nu include autostrăzile A3, B8 de la nord-est la intersecția Limburg-Nord, și conexiunile nordice B49 și B54.

Comandă bulina ecologică pentru a intra în Limburg și ai livrare gratuită!

Bulina are valabilitate nelimitată și trebuie lipită în colțul din dreapta jos al parbrizului.

CĂLĂTOREȘTI ÎN Limburg CU MAȘINA?

Ia-ți Bulina Ecologică cu livrare GRATUITĂ.