Zona Ecologică Marsilia

ZONA VERDE MARSILIA

Tip de vinietă ecologică necesar în Marsilia: Cel puțin Crit'Air 5

CritAir sticker France

 

Poți să afli mai multe informații despre tipurile de buline ecologice din secțiunea Tipuri de Buline Ecologice.

 

Zona Ecologică Marsilia

De la 1 ianuarie 2019, o așa-numită zonă de urgență cu emisii reduse (ZPA) a fost introdusă și în Marsilia. Atât șoferii francezi, cât și cei străini pot intra în zona activată cu emisii reduse doar cu o vinietă valabilă Crit'Air. Încă nu se cunoaște căror clase nu li se va permite accesul. Informațiile vor fi actualizate la data respectivă.

La fel ca în Germania, Austria și alte țări europene, Franța încearcă să îmbunătățească mediul și calitatea vieții cetățenilor din orașele mari.

 

Harta Zonei Ecologice Marsilia

Obține indicații de orientare

arată opțiuni ascunde opțiuni

 

Valabilitatea Zonei cu emisii reduse din Marsilia

Aceasta este o zonă de urgență cu emisii reduse care este activată dacă limitele de emisii sunt depășite timp de mai mult de 3 zile consecutive.

Dacă intri fără bulina ecologică în zona activată cu emisii reduse, vei plăti o amendă de 68 € (aproximativ 322 RON), care poate crește până la 375 € (aproximativ 1774 RON) în cazul plăților întârziate.

Cu mașina în Marsilia

Călătorești în Marsilia cu mașina?

De la 1.1. 2019, mașinile străine trebuie marcate cu bulina ecologică “Crit'air”. Această așa-numită zonă de urgență cu emisii reduse intră în vigoare dacă nivelul mare de smog durează mai mult de 3 zile. Deși condițiile specifice și aria teritorială exactă nu sunt cunoscute încă, se poate presupune că vehiculele cu vinietă Crit'Air din clasele de emisii 4 și 5 vor fi interzise.

Există 6 tipuri de buline în Franța care demonstrează cât de mult este implicat vehiculul în poluarea aerului. Dacă nu respecți aceste reguli, poți să plătești o amendă între 68 și 375 € (aproximativ 322 – 1774 RON).

Comandă bulina ecologică pentru a intra în Marsilia și ai livrare gratuită!

Bulina are valabilitate nelimitată și trebuie lipită în colțul din dreapta jos al parbrizului.

CĂLĂTOREȘTI ÎN MARSILIA CU MAȘINA?

Ia-ți Crit Air pentru Marsilia, Paris și alte orașe. Livrare GRATUITĂ.