Zona Ecologică Stiria

ZONA VERDE STIRIA

Tip de vinietă ecologică necesar în Stiria: Pickerl galben - Euro 3 și superior

Pickerl IGL sticker Austria

 

Poți să afli mai multe informații despre tipurile de buline ecologice din secțiunea Tipuri de Buline Ecologice.

 

Amendă de 2180 Euro

Încălcarea acestei obligații este pedepsită drastic – amenda poate ajunge la 2180 euro (aproximativ 10311 RON).

 

Valabilitatea zonelor ecologice în Stiria

Restricția se aplică în unele zone ale districtului: Graz și împrejurimile sale, Murtal, Bruck-Mürzzuschlag, Leoben, Deutschlandsberg, Hartberg-Fürstenfeld, Leibnitz, Voitsberg și Weiz.

De la 01. 06. 2012

- restricții pentru vehiculele din categoria N (vehicule grele de marfă cu masa maximă de peste 7,5 tone care au fost înmatriculate prima dată înainte de 1992, inclusiv vehiculele cu remorcă și vehiculele articulate), cu clasa de emisii EURO 0. Accesul permis cu clasa de emisii Euro 1 și superioară.

De la 01. 01. 2013

- restricții pentru vehiculele din categoria N (vehicule grele de marfă cu masa maximă de peste 7,5 tone, inclusiv vehiculele cu remorcă și vehiculele articulate), cu clasa de emisii EURO 1. Accesul permis cu clasa de emisii EURO 2 și superioară.

De la 01. 01. 2014

- restricții pentru vehiculele din categoria N (vehicule grele de marfă cu masa maximă de peste 7,5 tone, inclusiv vehiculele cu remorcă și vehiculele articulate), cu clasa de emisii Euro 2. Accesul permis cu clasa de emisii EURO 3 și superioară.

Zona Ecologică Stiria Harta

Obține indicații de orientare

arată opțiuni ascunde opțiuni

 

Cu mașina în Stiria

Călătorești în Stiria cu autoturismul personal sau de serviciu?

De la 1. 1. 2014, se aplică o restricție pentru vehiculele din categoriile N1, N2 și N3, fiind permis accesul doar mașinilor cu clasa de emisii EURO 3 și superioară. Accesul în zona cu emisii reduse din Stiria necesită lipirea pe parbriz a vinietei colorate Pickerl. Această vinietă arată clasa de emisii.

Orașele mari Graz, Leoben și Weis, precum și orașele și districtele Murtal, Bruck-Mürzzuschlag, Deutschlandsberg, Hartberg-Fürstenfeld, Leibnitz și Voitsberg fac parte din zona cu emisii reduse.

 

Comandă bulina ecologică pentru a intra în Stiria și ai livrare gratuită!

Bulina are valabilitate nelimitată și trebuie lipită în colțul din dreapta jos al parbrizului.

CĂLĂTOREȘTI ÎN STIRIA CU MAȘINA?

Ia-ți Pickerl pentru Stiria, Viena și alte orașe. Livrare GRATUITĂ.