Zona ecologică Strasbourg

ZONA VERDE STRASBOURG

Tip de vinietă ecologică necesar în Strasbourg: Cel puțin Crit'Air 4

CritAir sticker France

 

Poți să afli mai multe informații despre tipurile de buline ecologice din secțiunea Tipuri de Buline Ecologice.

 

Zona cu emisii reduse din Strasbourg

La 1 noiembrie 2017, o așa-numită zonă de urgență cu emisii reduse (ZPA) a fost de asemenea introdusă în Strasbourg. Atât șoferii francezi, cât și cei străini pot intra în zona activată cu emisii reduse doar dacă dețin o vinietă valabilă Crit'Air din clasele de emisii E, 1, 2 și 3. Vehiculelor din clase de emisii inferioare sau fără vinietă le va fi interzis accesul în zonă.

Precum în Germania, Austria și alte țări europene, Franța încearcă să îmbunătățească mediul și calitatea vieții rezidenților din orașele mari.

 

Harta zonei cu emisii reduse din Strasbourg

Obține indicații de orientare

arată opțiuni ascunde opțiuni

Valabilitatea Zonei cu emisii reduse din Strasbourg

 

Zonei cu emisii reduse (ZCR)

Camioane de categorie N2 < 7,5t

Toată săptămâna. Minim Crit'Air 4.

 

De urgență Zonei cu emisii reduse (ZPA)

Aceasta este o zonă de urgență cu emisii reduse care este activată dacă limitele de emisii sunt depășite timp de mai mult de 3 zile consecutive.

Zonele Ecologice Se Aplică Șoferilor Străini

Dacă intri fără bulina ecologică în zona activată cu emisii reduse, vei plăti o amendă de 68 € (aproximativ 322 RON), care poate crește până la 375 € (aproximativ 1774 RON) în cazul plăților întârziate.

 

Cu mașina în Strasbourg

Călătorești în Strasbourg cu mașina?

Din 1. 9. 2018, mașinile străine trebuie marcate cu bulina ecologică “crit'air”. Această așa-numită zonă de urgență cu emisii reduse intră în vigoare când nivelurile crescute de smog durează mai mult de 3 zile consecutive. Doar vehiculelor cu vinieta crit'air din clasele E, 1, 2 și 3 le este permis accesul în zona activată cu emisii reduse. Există 6 tipuri de buline în Franța care demonstrează cât de mult este implicat vehiculul în poluarea aerului. Dacă nu respecți aceste reguli, poți să plătești o amendă între 68 și 375 € (aproximativ 322 – 1774 RON).

Zona cu emisii reduse din Strasbourg include toate cele 33 de municipalități din regiune. Restricțiile nu se aplică și pe drumurile principale A4, A35, N83, N353 și D1083.

Comandă bulina ecologică pentru a intra în Strasbourg și ai livrare gratuită!

Bulina are valabilitate nelimitată și trebuie lipită în colțul din dreapta jos al parbrizului.

CĂLĂTOREȘTI ÎN STRASBOURG CU MAȘINA?

Ia-ți Crit Air pentru Strasbourg, Paris și alte orașe. Livrare GRATUITĂ.