Zona Ecologică Toulouse

ZONA VERDE TOULOUSE

Tip de vinietă ecologică necesar în Toulouse: Cel puțin Crit'Air 5

CritAir sticker France

 

Poți să afli mai multe informații despre tipurile de buline ecologice din secțiunea Tipuri de Buline Ecologice.

 

Zone Ecologice în Toulouse

Pe 27 noiembrie 2017, zona de urgență cu emisii reduse (ZPA) a fost introdusă în Toulouse. Atât șoferii francezi, cât și cei străini pot intra în zona activată cu emisii reduse doar dacă dețin o vinietă valabilă Crit'Air. Încă nu se știe care sunt clasele de vehicule cărora nu li se va permite accesul. Vom oferi informațiile actualizate la momentul respectiv.

Precum în GermaniaAustria și alte țări europene, Franța încearcă să îmbunătățească mediul și calitatea vieții rezidenților din orașele mari.

 

Harta Zonei Ecologice Toulouse

Obține indicații de orientare

arată opțiuni ascunde opțiuni

 

Valabilitatea zonei cu emisii reduse din Toulouse

Este o zonă de urgență cu emisii reduse care se activează când limitele de emisii sunt depășite timp de câteva zile.

Dacă intri fără bulina ecologică în zona activată cu emisii reduse, vei plăti o amendă de 68 € (aproximativ 322 RON), care poate crește până la 375 € (aproximativ 1774 RON) în cazul plăților întârziate.

Cu mașina în Toulouse

Călătorești în Toulouse cu mașina?

De la 27. 11. 2017, vehiculele străine trebuie marcate cu bulina ecologică “Crit'air”. Această așa-numită zonă de urgență cu emisii reduse intră în vigoare când sunt înregistrate niveluri mari de smog. Deși condițiile specifice nu sunt încă cunoscute, se poate presupune că vehiculele cu bulină Crit'Air din clasele 4 și 5 vor fi interzise. Există 6 tipuri de buline în Franța care demonstrează cât de mult este implicat vehiculul în poluarea aerului. Dacă nu respecți aceste reguli, poți să plătești o amendă între 68 și 375 € (aproximativ 322 – 1774 RON).

Zona cu emisii reduse din Toulouse este mărginită de inelul rutier Périphérique și acoperă cea mai mare parte a teritoriului orașului. Autostrăzile A62, A61 și A620 se află în afara acestei zone.

Comandă bulina ecologică pentru a intra în Toulouse și ai livrare gratuită!

Bulina are valabilitate nelimitată și trebuie lipită în colțul din dreapta jos al parbrizului.

CĂLĂTOREȘTI ÎN TOULOUSE CU MAȘINA?

Ia-ți Crit Air pentru Toulouse, Paris și alte orașe. Livrare GRATUITĂ.